Gitte og Poul Steffensen lukker Lundeborg Hotel & Café hvis der ikke dukker en køber op inden sæsonen er forbi.

Se video med Poul Steffensen fra Lundeborg Hotel

Hvis der ikke inden sæsonen er forbi dukker en køber op til Lundeborg Hotel & Cafe, mister det lille fiskerleje en virksomhed og en attraktion.

Efter otte år med et til salg-skilt har Gitte og Poul Steffensen mistet tålmodigheden.

- Vi har truffet beslutningen om, at det her bliver vores sidste sæson. Vi gider ikke mere, siger Poul Steffensen.

Det var ellers deres drøm, der blev udlevet, da de i 2006 sagde deres faste job i forsikringsbranchen op og flyttede fra Nordsjælland til Lundeborg. Men to år senere blev Gitte Steffensen ramt af slidgigt, og siden har hotellet været til salg.

- Vi har haft købere så sent som for tre måneder siden, men de kunne ikke låne en bøjet femøre nogle steder, og når man ikke har penge med selv, er det svært. Når bankerne hører, at det er hotel- og restaurationsbranchen, siger de nej, og når postnummeret kommer oven i, bliver det helt umuligt, siger Poul Steffensen.

Han håber, at der kommer en køber, der vil drive hotellet videre, men han ser også en mulighed for at sælge ejendommen til sommerhus, bed and breakfast, liberalt erhverv eller en institution.

Læs mere på Mitfyn.dk og i Fyns Amts Avis mandag.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.