Partiets tidligere formand og kommunale spidskandidat i Svendborg mener, at Margrethe Vestagers samfundspolitik rammer de svageste hårdt.

Mai-Britt Schultz, der for nylig meldte sig ud af De Radikale og efterlod partiet uden formand og spidskandidat til kommunalvalget i Svendborg, har allerede konstateret, at hun ikke længere er enig i partiets landspolitiske linje.

Nu slår hun fast, at der ingen problemer har med den lokale linje partiet lægger. Det er helt konkret partiets leder Margrethe Vestager, hun ikke længere er på linje med.

- Kald det patetisk, men jeg ønsker ikke længere det samme samfund som Margrethe Vestager. Når det er blevet sådan, at de syge og de svage skal betale for middelklassens velstand, står jeg af, og det er den mission, De Radikale er på vej ud i. Det kan jeg ikke stå inde for, og det er ikke sådan et parti, jeg vil stille op for ved et kommunalvalg, siger hun, men tilføjer samtidig, at hun ikke skifter til et andet parti.

- Nej, det har jeg ikke lyst til. Der findes ikke et parti, som jeg i øjeblikket deler tilstrækkeligt mange holdninger med. Derfor vil jeg nøjes med at debattere, siger hun, men afslører dog, at hvis der var kommunalvalg i morgen, ville De Radikale i Svendborg formentlig få hendes stemme.

- Men det ville nok se lidt anderledes ud, hvis der var folketingsvalg, konstaterer hun.

Læs mere i Fyns Amts Avis søndag

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
3
Afhoppede sydfynboer ærgrer radikal formand

Afhoppede sydfynboer ærgrer radikal formand

4
Ny sydfynsk R-formand: - Vi arbejder med en plan B

Ny sydfynsk R-formand: - Vi arbejder med en plan B

6
Svendborg:Radikal bestyrelse sprængt

Svendborg:Radikal bestyrelse sprængt