Jan Sabroe Thomsen lukker Bang & Olufsen, Sabroes og Inter-aktiv i Tved.

Nok er nok.

Det er sådan, Jan Sabroe Thomsen begrunder, at han har valgt at lukke sine forretninger Sabroes, Bang & Olufsen og Inter-aktiv i Tved.

- Markedet er skredet fuldstændigt. Den nye generation ser tv på computeren, og hvis du ser Danmarks Radios reklame, så får du at vide, at du ikke behøver at have en radio. Du kan nøjes med en telefon og en bluetooth-højttaler (trådløs højttaler, red.), siger Jan Sabroe Thomsen.

Bedre bliver det ikke af, at cd'en synes at være på vej i graven.

Det betyder, at det stort set er en håbløst at forsøge at sælge cd-afspillere og forstærkere, og samtidig er tv-salget styrtdykket de seneste to år.

Og som om det ikke er nok, er konkurrencen fra internetbutikkerne ikke ligefrem taget af på det seneste.

- Jeg er ikke tudefjæs. Men bægeret er fuldt, og det tager jeg konsekvensen af og lukker hurtigst muligt, siger Jan Sabroe, der har været i branchen siden 1977.

Han håber, at et ophørsudsalg kan rydde hylderne så meget, så han kan lukke i løbet af januar.

Hvad kunderne i Bang & Olufsen og Sabroes angår, så bliver garantiforpligtelserne overtaget af henholdsvis Bang & Olufsen i Nyborg og Panasonic Center i Odense.

Der arbejdes desuden på at afhænde Inter-aktiv, som sælger tv- og andet udstyr til erhvervslivet, oplyser Jan Sabroe Thomsen.

Læs mere i Fyns Amts Avis lørdag den 26. december.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.