31-årig kvinde med udvisningsdom taget for tasketyveri i Rema 1000 i Svendborg.

Svendborg: Hun har én gang fået besked om, at hun ikke længere er velkommen i Danmark med en udvisning. Men det afholdt ikke en 31-årig kvinde af udenlandsk herkomst fra at gøre sig til tasketyv i Rema 1000 i Svendborg mandag klokken 13.57, oplyser politiassistent Hans Erik Brendholm fra lokalpolitiet.

Personalet i butikken blev opmærksomt på kvinden, og ved et kig på billeder fra overvågningskameraerne kunne det konstatere, at den 31-årige havde stjålet en pung fra en 80-årig kvindes taske.

Personalet tilkaldte derfor politiet og tilbageholdt kvinden, indtil en patrulje nåede frem. Med sig i gerningen havde den 31-årige kvinde en mand, som dog nåede at smide den stjålne pung fra sig og løbe fra stedet.

Den 31-årige kvinde blev taget med i arresten i Odense, hvor hun opholder sig, indtil hun tirsdag klokken 13.30 skal fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg, fordi hun i forvejen har en udvisningsdom for lignende kriminalitet. (jurb)

  • Bødiker_Julie_Ruby_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' redaktion i Svendborg og skriver om meget forskelligt, men har brugt særligt mange arbejdsdage på at dække sygehusstof, Svendborgbanen og by- og havneudvikling. Mine rødder er jyske, men mit hjerte er tabt til Sydfyn.