Vindeby: En brandvogn fra Falck var onsdag aften en tur på Tåsinge, men der blev ikke brug for det medbragte vand.

En kombineret tyveri- og brandalarm i et hus på Færgegårdsvej i Vindeby var ellers gået i gang klokken 19.48, hvilket havde fået alarmselskabet til at slå alarm, og da Beredskab Fyns folk i Svendborg var optaget af en anden opgave, blev Falck rekvireret. Men nogen hård opgave var det ikke.

- Det viste sig, at det var noget madlavning, der havde sat alarmen i gang, siger Brian Andersen, der er indsatsleder ved Beredskab Fyn i Svendborg. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.