Sygehusbyggeri genoptages ikke


Sygehusbyggeri genoptages ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Arbejdet på de to øverste etager på det nye sygehusbyggeri i Svendborg kunne godt gå i gang igen i dag - efter en måneds pause.Men det gør det ikke. Det kommer til at ligge stille i i hvert fald en måned mere.

Arbejdet på de to øverste etager blev stoppet, da Naturklagenævnet gav naboerne ret. Den ene del af amtet, Trafik- og Miljøudvalget, havde ikke behandlet byggesagen fra en anden del af amtet, Sygehusudvalget, rigtigt. Den skulle have været behandlet som en sag om en seks og en halv etages bygning - ikke først som en fire etagers og derefter som en sag om to og en halv ekstra etager.

Trafik- og Miljøudvalget har nu sagt god for byggeriet på seks en halv etage - uden at der skal laves en egentlig miljøundersøgelse (VVM). Det skete på udvalgets møde torsdag. Derfor kan byggeriet fortsætte i dag.

- Men det gør det ikke, siger udvalgsformand Poul Weber (V).

- Efter Naturklagenævnets afgørelse behøvede vi ikke stoppe arbejdet. Det gjorde vi. Og skal der være lidt konsekvens i det, så venter vi nu til fristen for at klage over vores afgørelse er udløbet.

Klagefristen er på fire uger.

Et enkelt medlem af Trafik- og Miljøudvalget, Karsten Hønge (SF), sagde på mødet fortsat nej til den høje sygehusbygning.

Karsten Hønge mener, den høje bygning er visuelt skæmmende.

Sygehusbyggeri genoptages ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce