Onsdag aften går det løs med kæmpe prisfest på Torvet i Svendborg. Otte priser skal uddeles blandt 49 nominerede, når skuespillere og filmfolk besøger Svendborg.

Svendborg: Der bliver gang i den på Torvet i Svendborg, når den længe ventede prisfest på Svend17 skydes i gang klokken 18.30 onsdag aften. 49 skuespillere, film og tv-serier er nomineret til i alt otte priser og vinderne er valgt af publikum, som har kunnet stemme på internettet.

Fra klokken 18 ankommer danske skuespillere og filmfolk på den røde løber på Torvet i Svendborg. Og der er flere store navne i blandt gæsterne.

To af dem, der ankommer på den røde løber, er aftenens værtspar Louise Mieritz og Ditte Hansen, som skal stå for at føre publikum gennem aftenen. Derudover kommer blandt andre skuespilleren og komikeren Mick Øgendahl, skuespilleren Claes Bang og skuespilleren Peter Frödin, som er nomineret til en Svendpris for sin rolle som Grethe i TV 2-serien af samme navn.

Også Neel Rønholt fra TV 2 Charlies Mercur ankommer på den røde løber. Hun er velbekendt med Svendborg, da netop serien Mercur hovedsageligt er optaget i Svendborg blandt andet på skibet Caroline S.

Fyns Amts Avis live-opdaterer fra prisuddelingen her på hjemmesiden fra omkring klokken 18.30.

  • ## BYL Thornfeldt_Kasper-Emil_(2015)_003.jpg

    Af:

    Journalist på Svendborgredaktionen på Fyns Amts Avis med fokus på politik. Jeg har tidligere været på lokalredaktionen på Ærø samt den fælles sportsredaktion, Sport Fyn. Jeg er bosat i Odense.

Mere om emnet

Se alle
2
Kæmpe billedgalleri: Se billeder fra Svendprisen

Kæmpe billedgalleri: Se billeder fra Svendprisen

Svendprisen i forbifarten

Svendprisen i forbifarten

Video: Se Underverden modtage Svend17

Video: Se Underverden modtage Svend17