Fyns Amts Avis +

  • Siden åbningen har restauranten Resumé kun haft to dage med et par ledige borde. Siden har der været fuldt hus. Konceptet med én menu og én pris har ramt Svendborg rent.
  • Mød kokken, der elsker sine gæster, afskyr madspild og nyder sit øjeblik.

Svendborg: En lillejuleaften i et hjem på toppen af Egebjerg Bakker stod den på pirogger til forret og hakkebøf med flødekartofler og en sovs af dåsetomater og løg til...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Bødiker_Julie_Ruby_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' redaktion i Svendborg og skriver om meget forskelligt, men har brugt særligt mange arbejdsdage på at dække sygehusstof, Svendborgbanen og by- og havneudvikling. Mine rødder er jyske, men mit hjerte er tabt til Sydfyn.