Svendborgbanen: Hver fjerde passager ramt

Det kører skidt på Svendborgbanen. Flere end hver fjerde passager i myldretiden var i maj ramt af forsinkelser. Foto: Tim K. Jensen
Foto: Tim Kildeborg Jensen

Svendborgbanen: Hver fjerde passager ramt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elendige rettidighedstal for maj på Svendborgbanen. I myldretiden blev godt hver fjerde passager ramt af forsinkelser

Svendborg: Er man en hund efter dårligt nyt, er Svendborgbanen gaven, der bare bliver ved med at give.

DSB har netop offentliggjort rettidighedstallene for den sydfynske bane, og af dem kan ses, at blot 72,7 procent af togene i morgenmyldretiden nåede frem til tiden, tallet i de travle eftermiddagstimer var på 74 procent. Ergo blev mere end hver fjerde passager ramt af forsinkelser i myldretiden, mens det i maj samlet lykkedes DSB at levere tog til tiden i 81,5 procent af tilfældene.

I en pressemeddelelse fra DSB bliver skylden placeret på Banedanmark.

- Banedanmarks forsinkede sporarbejder kom til at fylde meget i Odense, så der er i perioder trængsel på sporene. Det kommer også til at gælde på de spor, hvor togene kører mod Svendborg. Det gav udfordringer, også med at få vores tog frem til de værksteder, der løbende servicerer og vedligheder vores tog, skriver informationschef Tony Bispeskov.

Arbejdet på sporene skulle have været færdigt umiddelbart efter pinsen og kristihimmelfartsferien, hvilket det ikke blev.

DSB oplyser desuden, at operatørrettigheden, der er den del af trafikken, som DSB alene har ansvaret for, endte på 93 procent i maj.

Svendborgbanen: Hver fjerde passager ramt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce