Svendborg-tragedie: Dræbt kvinde var mor til to

En 33-årig kvinde, der var mor til to børn, blev fredag aften dræbt i ejendommen på Sankt Jørgens Vej i det centrale Svendborg. Foto: Katrine Becher Damkjær

Svendborg-tragedie: Dræbt kvinde var mor til to

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De pårørende til dræbt kvinde er nu underrettet, og politiet oplyser, at kvinden er 33 år. Motivet er endnu ukendt.

Svendborg: Den 33-årige kvinde, der fredag aften blev dræbt i sin lejlighed på Sankt Jørgens Vej i Svendborg, var mor til to. Det fortæller naboer i ejendommen.

De to børn boede ikke ved moren, der var flyttet ind i en lejlighed i det tidligere kvindehjem for et halvt års tid siden.

Den dræbtes nabo, en 32-årige kvinde, er sigtet for drabet. Hun blev ved et grundlovsforhør lørdag varetægtsfængslet frem til den 20. juli.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, og politiet ønsker ikke at fortælle noget om motivet for drabet. Politiet oplyser dog, at de to kvinder og den drabsigtedes 44-årige kæreste havde deltaget i et drikkelag i ejendommen i løbet af fredagen. Politiet modtog klokken 21.44 en anmeldelse om, at en kvinde i ejendommen muligvis var død.

Den 44-årige mand blev efter drabet også anholdt, men han blev løsladt efter grundlovsforhøret.

Den dræbte boede dør om dør med kæresteparret på første sal i ejendommen i det centrale Svendborg. De to kvinder er begge af grønlandsk herkomst, og de blev venner, da den nu dræbte kvinde flyttede ind i ejendommen, som ejes af Svendborg Kommune.

Naboer i ejendommen fortæller, at den sigtede kvinde og hendes kæreste levede i en voldeligt forhold, der var præget af druk og stoffer. Den drabsigtede kvinde er ifølge naboerne mor til tre børn, men ingen af dem boede i ejendommen. Politiet har ikke ønsket at bekræfte disse oplysninger.

Politiet oplyser, at den dræbte kvindes pårørende, der er bosat i Grønland, er underrettet.

Svendborg-tragedie: Dræbt kvinde var mor til to

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce