Svendborg-tømrer kåret til årets bedste

Sune Lander (i midten med statuetten) og Lasse Gerlach (med blomsterne) kunne til et storstilet prisuddelingsshow i København lade sig kåre som årets tømrervirksomhed. Foto: Anmeld-haandvaerker.dk

Svendborg-tømrer kåret til årets bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lander & Gerlach i Tved er kåret som årets bedste tømrervirksomhed af anmeld-haandvaerker.dk, der står bag smileyordningen for landets håndværksvirksomheder.

Tved: Det er en blåstempling og et bevis på, at de er til at stole på.

Sådan betegner Sune Lander den pris, som han og kompagnonen Lasse Gerlach hjemtog forleden, da de deltog i Årets Håndværker-uddelingen.

- Det er helt klart et skulderklap for os og en tilkendegivelse af, at vi gør vores arbejde godt, lyder det fra den ene part af Lander & Gerlach Aps, der holder til i Tved.

Det er hjemmesiden anmeld-haandvaerker.dk, som hvert år uddeler priserne under et storstilet awardshow i Cirkusbygningen i København. Og det var her, at Svendborg-tømrerne kunne lade sig kåre som vindere i kategorien Årets Tømrer (0-4 ansatte).

Sune Lander medgiver, at det kan give øget omsætning i forretningen, når man bliver fremhævet på den måde.

- Det har da stor betydning, og vi forventer da, at vi får mere at lave oven på det her.

Årets Håndværker
Anmeld-haandvaerker.dk står hvert år bag prisen Årets Håndværker. I år skete det i Cirkusbygningen i København den 5. april, hvor Svendborg-virksomheden Lander & Gerlach vandt kategorien Årets Tømrer (0-4 ansatte).

Anmeldelserne på anmeld-haandvaerker.dk danner grundlaget for hvilke håndværkere der nomineres og efterfølgende medvirker i awardshowet. Det er en professionel fagjury, der vælger vinderne i de enkelte kategorier.

Udover årets tømrervirksomhed kåres årets arbejdsmiljø, anlægsgartner, boligbygger, brolægger, el-installatør, entreprenør, gulvmand, isolatør, maler, murer, specialist, tagdækker, tagmaler og vvs'er.

Anmeld-haandvaerker.dk er en privat administreret smileyordning for landets håndværksvirksomheder. Her kan bygherre give sin mening til kende i forbindelse med en byggeopgave, der er udført af en håndværksvirksomhed.

Forbrugernes godkendelse

Anmeld-haandvaerker.dk står bag smileyordningen for danske håndværksvirksomheder. På hjemmesiden kan kunder dele sine oplevelser af de enkelte virksomheder med andre og give anmeldelser.

Ud fra de anmeldelser lå Lander & Gerlach så højt, at den blev udpeget som én blandt seks finalister, som skulle dyste om årets tømrerpris.

- Derfor er det her en anerkendelse fra vores kunder, som må være tilfredse med os. Det er i det hele taget godt, at vores kunder har et sted, hvor de kan gå ind og se, hvordan andre oplever os, og hvordan vi behandler kunderne, siger Sune Lander.

Mens det var forbrugernes bedømmelser, som sendte virksomhederne i finalen, var det en jury bestående af professionelle fagfolk, der fandt den endelige vinder. Blandt andet ud fra, hvem der klarer sig bedst på smileyordningen, og hvorvidt virksomheden har tabt en sag i Ankenævnet. Og her var virksomheden i Tved sig altså bedst.

- Gennemsnitscoren for finalisterne lå på 4,77 ud af 5,0. Vores lå på 4,9. Samtidigt har vi ingen sure smileyer eller tabte sager i Ankenævnet, forklarer Sune Lander.

Der fulgte ikke et kontantbeløb med prisen, men derimod en statuette. Og æren naturligvis.

- Vi er ved at få lavet tryk på vores tøj og biler med statuetten, og hvor man kan se, at vi er årets tømrervirksomhed, siger tømreren.

Det var i 2007, at Sune Lander stiftede virksomheden, mens Lasse Gerlach kom med i 2016. Udover de to partnere er en tømrersvend ansat samt to tømrerlærlinge.

Svendborg-tømrer kåret til årets bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce