Svendborg-bank flytter 110 meter

Filial i Nordea Svendborg, Carsten Volder, foran den bygning, som engang i efteråret skal bankens nye hjem.Foto: Katrine Becher Damkjær

Svendborg-bank flytter 110 meter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordeas filial i Svendborg rykker fra Centrumpladsen til Ramsherred. Det sker for at få mere tidssvarende rammer, forklarer filialchefen.

Svendborg: Kælderen er der ikke brug for, og så er det bare ikke smart at have trapper.

Det er baggrunden for, at Nordea i Svendborg rykker fra de nuværende rammer på Centrumpladsen til nye i det tidligere jobcenter i Ramsherred, forklarer filialchef Carsten Volder.

- Det er godt, hvor vi er nu, men det bliver endnu bedre i de nye lokaler. Vi får en fuldstændig nyindrettet bank, som passer til den måde, kunderne bruger en bank på i dag, siger han.

Overflødig kælder

Helt optimale er rammerne på Centrumpladsen ikke.

For eksempel er der en kælder, som på et tidspunkt har været helt uundværlig.

- I gamle dage skulle vi arkivere fysiske dokumenter i helt op til 20 år, og det krævede enorme mængder plads. Men i dag ligger alt på en stor server et sted, og derfor har vi en stor kælder, som vi ikke bruger, siger Carsten Volder, som ingen grund ser til at betale husleje for ubrugte kvadratmeter.

Han peger også på et andet forhold.

- Vores store mødelokale ligger på første sal, og det er upraktisk, hvis man er dårligt gående eller sidder i kørestol. Alle skal kunne komme ind til møder, og i Ramsherred får vi en bank, som er i et plan, og som oven i købet har et handicaptoilet. Det har vi heller ikke i dag, siger filialchefen.

Og så kan han godt lide den tidligere jobcenterbygnings placering.

- Den har en god synlighed og en markant beliggenhed, og så er der godt parkeringsforhold, siger han.

I efteråret

Nordea overtager nøglerne til det nye lejemål 15. august, mens det er svært at sige med sikkerhed, hvornår flytningen er effektueret.

- Vi har ikke en præcis dato endnu. Men det, vi siger til kunderne, er, at det bliver engang i efteråret, siger Carsten Volder.

Det er en kommunal spareøvelse, der har banet vejen for Nordeas flytning.

Som led i den er Borgerservice rykket ind på Svendborg Bibliotek og har efterladt nogle lokaler på rådhuset, som så er blevet overtaget af jobcenteret - hvilket har frigjort lejemålet i Ramsherred.

Svendborg-bank flytter 110 meter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce