Sydbank i Svendborg har fundet ny afdelingsdirektør i egne rækker, da nu tidligere direktør Henrik Borup Jeppesen fik tilbudt andet job.

Da forhenværende afdelingsleder i Sydbank, Svendborg, 49-årige Christian Ulrich, bliver tilbudt jobbet som ny afdelingsdirektør, tager det ikke lang tid, før han siger ja.

- Man må godt spille lidt kostbar, men vi snakker timer, fortæller Christian Ulrich.

Christian Ulrich overtager hjørnekontoret efter Henrik Borup Jeppesen, der nåede at være i banken i godt et år, inden han blev tilbudt job i udlandet.

- Jeg er blevet tilbudt en international udfordring, jeg ikke kunne sige nej til, fortæller Henrik Borup Jeppesen, der på nuværende tidspunkt ikke ønsker at fortælle mere om, hvad det nye job indebærer.

I stedet mener han, at opmærksomheden tilhører Christian Ulrich, som han selv var med til at udpege som sin afløser.

- Jeg er meget beæret over, at de syntes, de havde en kandidat ved hånden, siger Christian Ulrich.

Det er da også med en vis ærbødighed, at Christian Ulrich tager roret i Svendborgafdelingen i Sydbank, der udspringer af den gamle Svendborg Bank.

- Når man bliver sat i spidsen for noget, der har så gamle og stolte rødder i Svendborg, føles det som at få udleveret byens arvesølv, fortæller Christian Ulrich.

Christian Ulrich flyttede ind på direktørkontoret den 1. marts. Henrik Borup Jeppesen bliver i Sydbank frem til 1. april.

  • Mie

    Af:

    Siden april 2016 har jeg jeg lavet avis og digitalt indhold til Ugeavisen Odenses læsere. Inden da sad jeg som jourhavende på Fyens.dk med flere års erfaring. Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet, og i 2016 afsluttede jeg min kandidat i digital journalistik. Jeg har boet på Fyn siden 2010, og det er endnu ikke lykkedes mig at snyde en fynbo til at tro, jeg er fra herfra.