Svendborg: Elgiganten åbner 6. maj

Elgiganten åbner den 6. maj et varehus i Svendborg.

Svendborg: Elgiganten åbner 6. maj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt varehus i Svendborg omsider klar til at åbne med 35 ansatte

Svendborg: Efter et flere måneder langt tilløb har Elgiganten nu sat en dato for åbningen af et nyt 2200 kvadratmeter stort varehus ved Svendborg Storcenter.

Butikken åbner dørene første gang fredag den 6. maj - dagen efter Kristi himmelfartsdag - og kunderne skal stå tidligt op, hvis de vil have fingre i kædens åbningstilbud: Butikken åbner klokken 7.00 om morgenen.

Varehuschef Allan Mosegaard lover, at åbningen bliver en fest.

- Når vi åbner nye varehuse, så holder vi jo altid en gigantisk åbningsfest med en masse gode tilbud, og jeg glæder mig meget til at byde kunderne indenfor til et brag af en åbningsfest, siger Allan Mosegaard i en pressemeddelelse.

Elgiganten, der har ansat 35 medarbejdere i det nye varehus, har været på vej i Svendborg i mange år.

- Vi har længe gerne ville åbne en Elgiganten i Svendborg, og vi kan se, at mange kunder i vores varehus i Odense kommer langvejs fra, så vi glæder os rigtig meget til at komme tættere på de sydfynske kunder og byde dem godt indenfor, siger Peder Stedal, der er administrerende direktør i Elgiganten.

Varehuset åbner ved siden af et nyt Harald Nyborg-byggemarked, der slog dørene op ved Svendborg Storcenter i slutningen af februar.

Svendborg: Elgiganten åbner 6. maj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce