Svend18 for børn og unge

Det er fast tradition at lave aktiviteter med filmen som omdrejningspunkt for de yngste borgere. I 2015 var zombier blandt andet på programmet. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen

Svend18 for børn og unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der bliver filmaktiviteter for både børnehavebørn, skoleelever og unge, når Svend18 går i luften i slutningen af august.

Svendborg: Der er stadig nogle uger til, at det samlede program for filmfesten Svend18 bliver offentliggjort. Men børnene og de unge må godt allerede nu få at vide, hvad de har at glæde sig til i festugen.

Folkene bag Svend18 har nu offentliggjort, hvad der bliver af tilbud til de yngste borgere. Og det er ikke så lidt inden for filmgenren.

Børnehavebørnene bliver inviteret i Scala Svendborg, hvor der bliver vist kortfilm særligt udvalgt af Det Danske Filminstitut, og for skolebørnene er der også en stribe filmiske fornøjelser.

Der er workshop i Filmmix i Borgerforeningen, og på Danmarks Forsorgsmuseum kan eleverne se Ulvepigen Tinke. Svendborg Bibliotek byder også på aktiviteter. Her kan børnene lave deres egen stop-motion-film. Og på Naturama er der film om edderkopper og underkuede ulve.

Nyt i år er det, at der også er lavet program særligt til de unge på byens ungdomsuddannelser. På Torvet bliver der vist Woolfpack på storskærm og under åben himmel, og ulve vil i det hele taget være et gennemgående tema i nogle af filmaktiviteterne, lige som det er på mediernes dagsorden.

Det samlede program bliver offentliggjort 10. august og kan ses på www.svendfilmfest.dk

Svend18 for børn og unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce