Suppleant flytter til DF-højborg

Mikael Stender (tv) er ved at flytte fra Svendborg og må derfor opgive posten som Dansk Folkepartis førstesuppleant til byrådet. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Suppleant flytter til DF-højborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikael Stender flytter fra Svendborg og overgiver førstesuppleantpost til Johan Emil Rasmussen.

Svendborg: Dansk Folkepartis førstesuppleant til byrådet, Mikael Stender, er tabt for partiforeningen i Svendborg.

Den 46-årige radiograf har fået job på Nykøbing Falster Sygehus og har valgt at flytte fra Svendborg til fordel for en af Dansk Folkepartis absolutte højborge. Anført af folketingsmedlem René Christensen fik partiet ved valget i november sidste år 24 procent af stemmerne i Guldborgsund Kommune og scorede 7 af de 29 pladser i kommunalbestyrelsen.

- Jeg har sat mit hus til salg og glæder mig til at flytte til Nykøbing, hvor jeg fortsat vil være politisk aktiv, siger Mikael Stender.

Han fik ved valget i november 184 personlige stemmer, men da han ikke kan repræsentere partiet i Svendborg Byråd uden at bo i kommunen, overlader han posten som førstesuppleant til den 24-årige teologistuderende Johan Emil Rasmussen. Han fik 176 personlige stemmer ved valget.

Mikael Stender, der tidligere har stillet op for både Socialdemokratiet og Venstre, bor i Bregninge på Tåsinge, men har altså sit hus til salg. (olgr)

Suppleant flytter til DF-højborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce