Stor fangst: Fire spritbilister røg i politiets kløer

Politiet i Svendborg havde en travl weekend med flere standsninger af påvirkede bilister. Arkivfoto: Michael Bager

Stor fangst: Fire spritbilister røg i politiets kløer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire gange i løbet af weekenden måtte politiet i Svendborg anholde og tage blodprøver af bilister i nattelivet. I to tilfælde var føreren påvirket af euforiserende stoffer.

Svendborg: Det er det, man kan kalde for en halvtravl weekend for Fyns Politi. Mellem fredag og søndag måtte patruljer rundt omkring i byen nemlig anholde og tage blodprøver af fire bilister, der alle var påvirket i den ene eller anden forstand.

Første bilist røg i politiets kløer ved rundkørslen Ørkildsgade/Nyborgvej fredag aften klokken 23.45. I bilen sad en 21-årig mand fra Amager, der viste sig at være alkoholpåvirket. Og da han heller ikke havde kørekort på sig, så politiet ingen anden løsning end at anholde ham. Der er nu taget en blodprøve på den københavnske mand, ligesom der venter en bøde for at køre uden kørekort.

Bilist nummer to blev taget lidt senere på natten på Marslevvej. Her var klokken 02.47, da politiet standsede en 25-årig mand fra Svendborg. Det viste sig, at han ikke var alkoholpåvirket, men havde taget stærkere sager. Det forklarer kriminalassistent hos Fyns Politi, Steen Foged.

- Han kørte rundt i sin personbil under påvirkning af euforiserende stoffer, så han får taget en blodprøve.

Fortsatte søndag

Det var også en fører påvirket af euforiserende stoffer, som politiet standsede søndag nat klokken 00.01 i Ørkildsgade. Denne gang var der tale om en 26-årig mand fra Svendborg, som måtte samme vej som de andre bilister og få taget blodprøve.

Her stoppede det ikke for politiet, der nåede at tage endnu en påvirket bilist, inden det blev lyst. Det skete i Frederiksgade klokken 04.32, hvor en 32-årig kvinde blev standset.

- Hun er også påvirket af alkohol og får taget en blodprøve, meddeler Steen Foged.

Stor fangst: Fire spritbilister røg i politiets kløer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce