Stjernestøv over Svendborg

På ægte Hollywood-vis skulle alle deltagerne spankulere hen over den røde løber og have taget billede.
Foto: Tim K. Jensen

Stjernestøv over Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På ægte hollywoodsk vis blev der overakt prestigefyldte priser til Svendborg Skolernes Filmfestival

SVENDBORG: De ankom i limousiner, promenerede hen over den røde løber og badede sig i projektørens lyskegle og blitzlyset fra kameraerne.

Alle 8. klasse-eleverne havde skruet helt op for Hollywood-attituderne, da de fredag var til glamourøs prisuddeling som afslutning på Svendborg Skolernes Filmfestival i SG-hallen.

Næsten alle i hvert fald.

Men ikke Lasse Mosebo fra Søndermarkskolen.

Efter at have spillet hovedrollen i filmen "En ny dag er oprundet", har han ikke just fået smag for livet som skuespiller.

- Jeg drømmer om at blive bådmekaniker. Det er noget helt andet, kan man vist sige, fortæller Lasse Mosebo, der ikke sådan lader sig imponere af et liv i søgelyset.

- Jeg er ret spændt på, når filmen skal vises inde i salen. Heldigvis har jeg en maske på gennem hele filmen, så det hjælper lidt på det, forklarede Lasse - med ekstra nerver på, fordi hans figur i filmen er kæreste med en af pigerne.

- Det har været sådan lidt mærkeligt. Især når vi har skullet holde i hånd og sådan noget, forklarede Lasse, der er meget overasket over, at filmen er blevet så god og var gået videre i konkurrencen.

- Vi har ikke arbejdet særlig hårdt i min gruppe, så det er ret vildt, at filmen er blevet så god, forklarede han
Sarah Alonso Garcia Wolff (t.v.) og Anna Groth Klausen spillede henholdsvis datter og mor i filmen
Sarah Alonso Garcia Wolff (t.v.) og Anna Groth Klausen spillede henholdsvis datter og mor i filmen "Money, drugs and bridges". Sarah har en drøm om at blive skuespiller, og Anna kunne godt tænke sig at arbejde på den anden side af kameraet som instruktør.
Foto: Tim K. Jensen

Brænder for film

Anderledes ambitiøse er pigerne Anna Groth Klausen og Sarah Alonso Garcia Wolff, der spiller to bærende biroller i filmen "Money, drugs and bridges."

- Det har været supersjovt at lave filmen, siger Anna.

- Vi brænder virkelig for film. Vi ser tit film og analyserer dem og diskuterer dem sammen. Jeg drømmer om at blive skuespiller, forklarer Sarah.

- Og jeg drømmer om at blive instruktør, tilføjer Anna.

Hjem uden priser

Begge piger håber på, at deres film indkasserer en pris i kategorien "bedste skuespiller".

Desværre måtte både Lasse, Sarah og Anna tage tomhændet fra prisuddelingen.

Det var filmen "Kunsten at Leve I Nuet" fra Sundhøjskolen , der vandt kategorien "bedste skuespil", mens filmen "Valget" fra Østre Skole løb med prisen "bedste film".

Stjernestøv over Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce