Svendborg: En 52-årig mand fra Svendborg skal til lommerne efter 500 kroner, oven på en indkøbstur i Kvickly i Gerritsgade.

Klokken 16.33 valgte han nemlig at stjæle to salater af typen, som udgør et måltid, og da det blev opdaget af personalet, blev politiet kontaktet.

Det oplyser Hans Erik Brendholm, der er politiassistent ved Fyns Politi i Svendborg.

Bødetaksten for butikstyveri er det dobbelte af det stjålnes værdi - dog ikke under 500 kroner.

Så det er altså, hvad den 52-årige skal af med, selv om salaterne havde en samlet værdi på 90 kroner, oplyser Hans Erik Brendholm. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.