Tre unge mænd blev natten til lørdag anholdt for indbrud i Super Spar i Hesselager.

Natten til Lørdag klokken 00.30 blev Fyns Politi kaldt ud til Hesselager mellem Svendborg og Nyborg, hvor der var blevet begået indbrud i og stjålet cigaretter fra en Super Spar-butik.

En patruljevogn stoppede en bil i området, med tre unge mænd, der var i besiddelse af de stjålne cigaretter og de blev anholdt.

- Der er tale om tre mænd fra Valby, som trods deres unge alder er særdeles velkendt af politiet, og det, at der er tale om tyveri af cigaretter fra en butik i yderområderne, får os til at tro, at de også kan have noget at gøre med de indbrud, der har været i Rema 1000 i Søndersø og Super Brugsen i Gelsted fornylig, siger vagtchef ved Fyns Politi Lars Thede.

Efterforskningen er stadig i gang, og senere i dag bliver der taget stilling til, om de tre mænd på henholdsvis 16, 17 og 20 år skal fremstilles i grundlovsforhør.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle
1
Indbrud i supermarked: Fire maskerede tyve slap væk

Indbrud i supermarked: Fire maskerede tyve slap væk

Indbrud i Super Brugsen: Ukendte gerningsmænd stak af med cigaretter

Indbrud i Super Brugsen: Ukendte gerningsmænd stak af med cigaretter

Indbrud i Rema 1000 i Bogense

Indbrud i Rema 1000 i Bogense