Lørdag blev forretningen Gosmokes udsat for indbrud. Mand er sigtet for hæleri

[b]Svendborg: [/b]En rude smadret med en brosten ved højlys dag og en anholdelse på bussen mod Rudkøbing var henholdsvis start og den foreløbige slutning på et indbrud, der udspillede sig i Svendborg lørdag.

Det hele begyndte klokken 16.20, hvor politiet i Svendborg hørte om en smadret rude i forretningen GoSmoke i Møllergade.

Forretningen, der servicerer byens rygere med e-cigaretter, havde haft besøg af et par dristige tyve, der havde kylet en brosten gennem butikkens glasrude og stjålet 500 mundstykker til e-cigaretter. Tyvene slap væk fra stedet uden at blive set.

Her sluttede sagen dog ikke, for nogle timer senere blev politiet kontaktet af ejeren af GoSmoke, der kunne fortælle, at et par stamkunder havde set en person, som solgte de stjålne mundstykker nede på busstationen i Svendborg.

Politiet ankom til stationen, men her var hæleren på vej med bus mod Rudkøbing. Han nåede dog aldrig så langt, for politiet satte efter og fik anholdt manden og sigtet ham for hæleri.

Den tilbageholdte langelænder benægtede dog at have stjålet mundstykkerne, og politiet undersøger nu, hvem han kan have fået dem af, oplyser politikommissær Søren Frederiksen.

  • Af: