Politiet blev kaldt ud til husspektakel og endte med at anholde 23-årig for sprirituskørsel.

Svendborg: Det er sjældent, at en bilist bliver bedt om at puste i politiets alkometer i sin egen indkørsel, men det var, hvad der skete for en 23-årig mand fra Svendborg søndag morgen lidt før klokken otte.

Politiet var blevet tilkaldt til en villa på Bondtvedvej efter en anmeldelse om husspektakler, og da patruljen nåede frem, holdt den 23-årige i sin indkørsel.

- Vi har en formodning om, at manden lige var kommet hjem og altså havde kørt bilen, og da vi havde en mistanke om, at han var spirituspåvirket, blev han anholdt og måtte aflevere en blodprøve, oplyser Anders Lundsgaard, politikommissær ved Fyns Politi i Svendborg.

Også en 19-årig mand fra Nordfyn blev i påsken anholdt og sigtet for spirituskørsel i Svendborg. Han blev stoppet i Valdemarsgade søndag klokken fem om morgenen.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.