Sommerskole med ambitioner for computerspillere

Computerspil behøver ikke kun være fritid. Det kan også være en karrierevej. Arkivfoto: Mads Hansen

Sommerskole med ambitioner for computerspillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge skal snuse til programmering og kodning, så de kan se en karrierevej inden for gaming for sig. Det er formålet med at tilbyde Game Camp på Sydfyns Fri Fagskole.

Svendborg: Der kan faktisk være en karrierevej i at sidde i mørket og spille computer i timevis.

Det er i hvert fald det budskab, Sydfyns Fri Fagskole gerne vil sende til unge såkaldte gamere, når de til sommer inviterer til Game Camp på skolen.

Den danske spilproduktionsbranche er i vækst, og med væksten følger en øget efterspørgsel efter folk, der kan programmere og kode. Det er bare ikke lige noget, man lærer i de danske folkeskoler. Derfor er det også de færreste unge, der kommer på den tanke, at computerspil kan være en karrierevej.

- Vi ved, at det for mange unge er et stort skridt at vælge ungdomsuddannelse. Derfor vil vi i frie fagskoler være med til at sikre, at eleverne får det bedst mulige afsæt. Og det starter med at prøve det af i praksis, lyder det fra Lisbeth Refbjerg, der er viceforstander på Sydfyns Frie Fagskole, i en pressemeddelelse.

Game Camp'en kommer i kølvandet på, at skolen sidste år søsatte linjen Game Design i samarbejde med GameIT College og spiludviklingsvirksomheden Zaxis, og campen byder blandt andet på undervisere fra spilbranchen, der skal hjælpe eleverne til at forsøge sig med at lave deres eget computerspil og ad den vej få indblik i programmering.

Campen finder sted fra 1. til 4. juli og er for alle, der er fyldt 14 år. Det koster 499 kroner. For det får man foruden undervisningen kost, logi og masser af tid til at spille med passionsfæller.

Sommerskole med ambitioner for computerspillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce