Sommerkoncerter på Valdemars Slot med Thomas Helmig og Kim Larsen.

Tåsinge: Det kan være svært at forestille sig sommersolen gå ned bag den blanke slotssø ved Valdemars Slot, men det er det, der er kulissen, når Thomas Helmig og Kim Larsen giver koncert i slotshaven i juni og august.

Kim Larsen og Kjukken vender tilbage til slotshaven på Tåsinge den 24. august, og det sker efter sidste sommers totalt udsolgte koncert med 7000 gæster.

Hans Qvistgaard fra koncertbureauet Live Culture fortæller, at det er Kim Larsen, der igen har ønsket at give koncert på Valdemars Slot.

- Både Kim Larsen og hans manager er meget kritiske og kan vælge mellem alle steder, men på Valdemars Slot er det altid rigtig gode oplevelser, og Larsen vil gerne tilbage, selv om han har spillet her rigtig mange gange, siger Hans Qvistgaard.

Nyt og gammelt

Thomas Helmig er også en genganger på Valdemars Slot. Han spillede sidst i slotshaven i 2013 i en dobbeltkoncert med Tina Dickow. Den 15. juni er Helmig tilbage på Tåsinge, og denne gang har han den 22-årige komet Jacob Dinesen med som opvarmning.

Dinesen har i år fået et vanvittigt gennembrud med albummet "Brace Against The Storm", der er gået direkte ind på toppen af hitlisten. Scenevant er han også, for knægten fra Tønder har i år spillet over 100 koncerter.

- Vi synes, det er rigtig spændende og nyskabende at kunne præsentere et nyt stort navn og et gammelt stort navn, som klæder hinanden rigtig godt, siger Hans Qvistgaard, der kan se på billetsalget, at publikum også synes om den cocktail.

I 2017 stod bureauet bag tre koncerter på Valdemars Slot, men indtil videre bliver scenen kun sat op i slotshaven to gange i 2018. Hans Qvistgaard understreger dog, at det kan ændre sig, hvis der dukker spændende tilbud op.

En billet til koncerten med Kim Larsen koster 405 kroner, mens billetprisen til Helmig/Dinesen er 380 kroner.

Koncerterne på Valdemars Slot holdes ligesom i 2017 i et samarbejde med GOG.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.