Svendborg: En festlig aktion på et lidt kedelig baggrund. Det er hvad, socialpædagogerne i Svendborg har i tankerne, når de i samarbejde med Carlos' Kitschen fredag den 20. april inviterer til en særlig storkonflikt-happening under overskriften "En løsning for alle - happy hours".

Det sker foran spisestedet i Møllergade.

For at markere den mulige lockout er der arrangeret underholdning af musikalsk karakter, mens der vil blive serveret lidt mundgodt til de forbipasserende. Samtidigt vil der blive delt balloner ud til de mindste.

Til lejligheden vil en bod dekoreret med socialpædagogiske værdiord desuden blive sat op i gaden. Her vil alle kunne komme forbi og få sig en snak med de lockoutvarslede socialpædagoger.

Det er medlemmer af fagforeningen Socialpædagogerne, der står bag arrangementet, som foregår mellem klokken 15 og 17. Alle, der deltager aktivt i happeningen, vil have ens t-shirt eller veste på, oplyses det i en pressemeddelelse. (heng)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.