Socialdemokrater i offensiv: Vil holde syv offentlige arrangementer om året

Socialdemokraterne i Svendborg har sat sig for at vække borgernes appetit på lokalpolitik, og det skal ske via et hav af offentlige arrangementer, fortæller formand Mads Jørgensen. Foto: Andreas Bastiansen

Socialdemokrater i offensiv: Vil holde syv offentlige arrangementer om året

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialdemokratiet i Svendborg vil vække svendborgensernes interesse for lokalpolitik ved at holde syv-otte offentlige arrangementer om året, oplyser partiforeningens formand, Mads Jørgensen, i kølvandet på weekendens generalforsamling.

Svendborg: En ret stor revolution.

Sådan kalder formanden for Socialdemokratiet i Svendborg Kommune, Mads Jørgensen, det tiltag, som er på vej i Svendborg.

Der var generalforsamling i partiforeningen i weekenden, og her præsenterede bestyrelsen de planer, som den har arbejdet på i en længere periode.

- Vi er gode til at informere om lokalpolitik, når der er valg, men ikke i de mellemliggende perioder. Vores største opgave er derfor at gøre lokalpolitik mere interessant for borgerne i Svendborg Kommune, og derfor vil vi lave en masse offentlige arrangementer med politisk indhold, siger Mads Jørgensen og oplyser, at generalforsamlingen nikkede ja til planerne.

Deltagelse af modstandere

Frem til næste kommunalvalg i 2021 vil Socialdemokraterne derfor være vært ved i omegnen af syv-otte årlige arrangementer.

- Første gang bliver engang i april, hvor vi vil have working poor (arbejdende fattige, red.) som tema. Altså det, man lige nu diskuterer i Tyskland, hvor mange er nødt til at have to-tre job for at få smør på brødet, siger Mads Jørgensen.

Og arrangementerne skal ikke bare stå i Socialdemokratiets tegn.

- Vi vil holde cafémøder, hvor man kan komme og få en snak med byrådsmedlemmerne, og vi vil invitere politiske modstandere med for at få noget nuance på tingene. Det er en ret stor revolution. Jeg har i hvert fald ikke hørt om andre socialdemokratiske vælgerforeninger, der har gjort det, siger Mads Jørgensen.

Fra 9 til 13

Hvad generalforsamlingen angår, så havde den deltagelse af 46 stemmeberettigede, og det blev besluttet at udvide bestyrelsen fra 9 til 13.

Mads Jørgensen, Anne Katrine Brandt Olsen, Cafer Koyuncu, Jannie Hedegaard, Torben Jensen og Kim Christiansen var ikke på valg, mens der var genvalg til Jan Hansen, Leif Jørgensen og kasserer Jens Christensen.

Nye ansigter i bestyrelsen er Lotte Theilsø, Michael Hansen, Anders Bonde og den for nyligt tilflyttede Jens Høy, der tidligere har stillet op i Sønderjylland, oplyser Mads Jørgensen.

Socialdemokrater i offensiv: Vil holde syv offentlige arrangementer om året

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce