Snevejr dagen derpå: Biler skal stadig hjælpes

Det kolde vejr fortsætter, og det skaber travlhed hos Falck og Dansk Autohjælp. Privatfoto: Allan Fuglsang

Snevejr dagen derpå: Biler skal stadig hjælpes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Falck og Dansk Autohjælp har stadig rygende travlt dagen efter snevejret på Sydfyn. Glatte veje og kolde batterier giver problemer også i dag

Svendborg: Der er faktisk endnu travlere i dag end i går. Sådan lyder meldingen fra Falck og Dansk Autohjælp, der arbejder på højtryk og med hjælp fra underleverandører på at trække sydfynske biler fri af sneen, bugseringer til værksteder og i særlig grad starthjælp til døde bilbatterier.

Fra Dansk Autohjælp fortæller vagtcentralchef Anette Bjørn Juncher, at der har været lynende travlt i hele landet, men især i den sydlige del hele dagen i går.

- Det har vi også haft på Sydfyn i dag, siger hun, uden hurtigt at kunne sætte præcist tal på, hvor mange sager, der har været lokalt.

- Men jeg vil skønne, at der har været tre-fire gange så mange sager, som på en normal dag. Vejene er nogenlunde til at køre på, men det er stadig glat. Der er dog mange, der har startproblemer, og så er der selvfølgelig også almindelige nedbrud. Så jo, der er travlt.

Falck-rederne har især haft travlt i nat og her til morgen, oplyser kommunikationschef Jesper Jakobsen, Falck.

- Vi har sat alt i værk - også lokale underleverandører, og alen i dag har der været over 100 assistancer til biler, siger han og tilføjer, at det tal skal ses i sammenligning med totalt set 500 i hele landet.

- Hvilket også er rigtig meget.

Og måske får de trætte redningsfolk ved med at have travlt, for DMI varsler om fortsat kulde, fortsat snebyger og fortsat fygning det næste døgn.

Snevejr dagen derpå: Biler skal stadig hjælpes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce