Snarrådigt personale trådte til: Udvist af Danmark efter tricktyveri i Rema 1000

Retten i Svendborg har fredag formiddag udvist en 31-årig rumænsk kvinde for tricktyveri i Rema 1000. Foto: Michael Bager

Snarrådigt personale trådte til: Udvist af Danmark efter tricktyveri i Rema 1000

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 31-årig rumænsk kvinde fik fredag formiddag ved Retten i Svendborg 30 dages fængsel og udvisning af landet for tricktyveri mod 80-årig dame.

Svendborg: 30 dages fængsel og udvisning af Danmark.

Sådan lød dommen over en 31-årig rumænsk kvinde, da hammeren faldt i Retten i Svendborg fredag formiddag.

Forbrydelsen, hun havde begået, går under kategorien tricktyveri og fandt sted i Rema 1000 på Ørkildsgade i Svendborg den 29. januar først på eftermiddagen, hvor hun forsøgte at stjæle en pung fra en 80-årig dame, fortæller anklager ved Fyns Politi Rasmus Hansen.

- Den 31-årige nægtede sig i første omgang skyldig, da hun dagen efter tyveriforsøget blev fremstillet i grundlovsforhør. Hun blev dog varetægtsfængslet i fire uger og har altså siden erkendt sig skyldig, fortæller Rasmus Hansen.

Tilbageholdt af personalet

Det var faktisk et snarrådigt personale i Rema 1000, der sikrede, at den 80-årige dame trods alt ikke blev bestjålet, forstår man på Rasmus Hansen.

- Hun har forklaret, at hun havde brug for penge til at komme hjem til Rumænien, og hun ser så den 80-årige dame ved kassen og beslutter at bestjæle hende og tager derfor hendes pung op ad jakkelommen ved at gå helt tæt på den 80-årige, da hun er på vej ud af butikken.

Det ulovlige forehavende går dog ikke ubemærket hen.

Butikspersonalet synes nemlig, der er noget mistænkeligt ved kvinden og holder øje med hende og ender med at tilbageholde den langfingrede kvinde, da det står klart, at hun har bestjålet den 80-årige kvinde.

Fire års karantæne

Eftersom der var tale om en tilståelsessag, var der ingen domsmænd i Retten i Svendborg fredag morgen, men blot en juridisk dommer, der afgjorde sagen.

- Hun fik 30 dages fængsel, som er udstået med varetægtsfængslingen, og så blev hun udvist af Danmark med indrejseforbud de næste fire år, siger Rasmus Hansen og oplyser, at kvinden var kommet til Danmark få dage før, hun begik tyveriet og hverken har familie eller anden tilknytning til Danmark.

- Hun rejser herfra lige så snart, vi kan få en billet til hende, og hun er varetægtsfængslet, indtil hun bliver sendt hjem.

Snarrådigt personale trådte til: Udvist af Danmark efter tricktyveri i Rema 1000

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce