Slut med jernaldermarked i Lundeborg

Lundeborg Jernaldermarked efterlyste friske kræfter til bestyrelsen, men forgæves. Så nu er det slut med gladiatorer og meget mere efter 12 år som årligt sommerinventar i Lundeborg. Arkivfoto: Martin Dreyer

Slut med jernaldermarked i Lundeborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

12 år efter det startede nedlægger foreningen bag årligt jernaldermarked i Lundeborg sig selv. Der manglede nye kræfter i bestyrelsen.

Lundeborg: Der er de seneste 12 år i Lundeborg blevet udkæmpet drabelige kampe mellem romerske legionærer, sejlet i vikingeskibe og handlet som man gjorde i jernalderen. Men nu er det slut.

Foreningen bag Lundeborg Jernaldermarked har nedlagt sig selv, og dermed bliver begivenheden, som var planlagt til den 21.-22. juli ikke til noget i år.

På foreningens hjemmeside skriver formand Andreas Cæsar Møller, at foreningen ser tilbage på mange gode år og oplevelser, som de ikke ville have været foruden.

- Men det har ikke været muligt at finde friske kræfter til at træde ind i bestyrelsen, som det har været nødvendigt for forsat at udvikle og holde det høje niveau, som der har været på Lundeborg Jernaldermarked gennem årene.

- Jeg vil som formand gerne sige tak til alle, som har bakket op om markedet - med stort som småt. Uden jer havde der ikke været noget marked!

Lundeborg Jernaldermarked startede i 2006, hvor en dengang 20-årig Andreas Cæsar Møller tog initiativ til begivenheden, men i februar efterlyste foreningen nye kræfter, så markedet kunne udvikle sig og blive ved med at være en årlig begivenhed. Men altså uden held.

Fyns Amts Avis har uden held forsøgt at få en uddybende kommentar fra Andreas Cæsar Møller.

Slut med jernaldermarked i Lundeborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce