Mod.Strøm arrangerer flere anderledes arrangementer i september.

Mod.Strøm byder på en række anderledes arrangementer i september.

Den 14. til 17. september kan du deltage i en skovfestival, hvor "mennesker og træer forenes som arter". Der vil være bål, lydvandringer og overnatning i det fri. 

Den sidste aften på skovfestivalen, 16. september, er der Gildeværk. Gildeværk er en fejring af savværket, skoven og menneskene, og der vil være musik, sang og en lille forfriskning. Deltagerne opfordres desuden til selv at medbringe noget spiseligt fra skoven til festen.

Skovfestivallen afholdes på Hvidkilde Savværk, og tilmelding er nødvendig.

Samme aften arrangerer Mod.Strøm også Silent Drift Future Disco. Det starter med en gåtur uden destination, hvor deltagerne følger hinandens impulser, farer vild og oplever Svendborg på en ny måde. Senere er der lydløs diskofest på et tag, hvor deltagerne kan komme med bud på Svendborgs udviklingspotentiale. Det er den 16. september fra klokken 17-22, og arrangementet starter på Havnepladsen 3 i Svendborg.

Til de, der bedre kan lide indendørs arrangementer, er der om eftermiddagen den 10. og om aftenen den 11. september vandreforestillinger for hele familien på Broholm Slot.

Hvis du gerne vil se kunst, kan du tage forbi Hvidkilde Savværk fra den 8.-17. september, hvor grafiske værker lavet af skolelever udstilles. Den 8.-11. september kan du se maskinerne fra det gamle savværk genskabes i træ. Slutteligt er der et fynsk folkemindeprojekt den 12. september fra 12-16 i Maritimt Center i Svendborg. 

Du kan læse mere om arrangementerne på modstroemfyn.dk. Mod.Strøm er et projekt under Kulturregion Fyn.

  • Af:

    Færdiguddannet som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2016. Jeg har siden da vikarieret på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og Assens, hvor jeg blandt andet skriver om samfund, erhverv og krimi.