Stenstrup: Skorstensbrand på stråtækt ejendom. Sådan lød meldingen til Beredskab Fyn tirsdag klokken 14.41, og da det ikke er at spøge med, blev der sendt både en autosprøjte, en stigevogn og en tankvogn til Stenbankevej vest for Stenstrup.

- Da vi nåede frem, havde beboeren fyret en pulverslukker af ind i en renselem, og det er det helt rigtige at gøre, siger Brian Andersen, der var indsatsleder på opgaven.

Brandfolkene kunne derfor nøjes med at køre en kost igennem, hvorefter en skorstensfejer blev tilkaldt for at tjekke, om skorstenen var i forsvarlig stand, oplyser Brian Andersen. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.