Fyns Amts Avis +

Om to uger tager Skolerne i Oure første spadestik til et skuespil- og dansehus, og i foråret 2018 forventes byggeriet af en ny idrætshal at gå i gang. Byggerierne skal blandt andet ses i lyset af, at konkurrencen er benhård, lyder det fra skoleled

Oure: Først skal der bygges et stort skuespil- og dansehus, og nærmest inden mørtlen er tør, går byggeriet af en ny idrætshal i gang.

Og det skyldes langt hen ad...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.

Mere om emnet

Se alle
Hårdt slag for Svendborg Golfklub: Skolerne i Oure dropper golfspillet

Hårdt slag for Svendborg Golfklub: Skolerne i Oure dropper golfspillet