Skøre impro-sketch mellem seriøse debatter


Skøre impro-sketch mellem seriøse debatter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lidt uden for nummer var der mellem debatterne lørdag eftermiddag på Svendborg Gymnasium impro-teater. Gruppen UHA tog udgangspunkt i de ord og følelser, der var i rummet og lavede sketch ud fra det. Hør, hvad folk mente om det koncept.

Brødtekst


Lillian Olsen, 61, Svendborg
- Jeg synes, det er sjovt, at der er impro-teater. Det er imponerende, hvordan de her skuespillere opfanger ting, og kan få lavet noget skægt ud af det. De er faktisk gode og de tager det jo bare lidt, som det er. Debatmødet bliver også mere hyggeligt og spøjst, selvom debatterne også er alvorlige - klimadebatten synes jeg for eksempel, er vigtigt at tage seriøst.

Lillian Olsen, 61, Svendborg - Jeg synes, det er sjovt, at der er impro-teater. Det er imponerende, hvordan de her skuespillere opfanger ting, og kan få lavet noget skægt ud af det. De er faktisk gode og de tager det jo bare lidt, som det er. Debatmødet bliver også mere hyggeligt og spøjst, selvom debatterne også er alvorlige - klimadebatten synes jeg for eksempel, er vigtigt at tage seriøst.


Niels Jensen, 70, Svendborg
- Vi skulle lige i gang og vi skulle lige ind i konceptet med det her impro-teater. Men jeg synes faktisk, det giver et frisk pust til mødet. Det bliver ikke så stift, som sådan et debatmøde ellers godt kan blive.

Niels Jensen, 70, Svendborg - Vi skulle lige i gang og vi skulle lige ind i konceptet med det her impro-teater. Men jeg synes faktisk, det giver et frisk pust til mødet. Det bliver ikke så stift, som sådan et debatmøde ellers godt kan blive.


Clara Markussen, 19, Svendborg
- Det er et spændende initiativ at have lavet mødet på den måde. Man får kombineret nogle ting - politik og teater - på en måde, så det bliver ekstra interessant. At der er et sketch mellem hver debat, gør også, at man får en frisk start på den nye debat, der skal indledes. Det løsner op, og man bliver engageret.

Clara Markussen, 19, Svendborg - Det er et spændende initiativ at have lavet mødet på den måde. Man får kombineret nogle ting - politik og teater - på en måde, så det bliver ekstra interessant. At der er et sketch mellem hver debat, gør også, at man får en frisk start på den nye debat, der skal indledes. Det løsner op, og man bliver engageret.


Annette Blynel, 69, Svendborg
- Jeg synes, det er en helt fantastisk måde at holde møde på. Politik kan jo godt være lidt tørt. Jeg tænkte også, at fra klokken 13-17 med debat var lang tid, men med de her afbræk ind i mellem, gør det ikke noget. De måtte måske godt endnu mere lave en parodi, af personerne og det, de siger i debatterne, men det er meget underholdende og forfriskende indslag, de kommer med.

Annette Blynel, 69, Svendborg - Jeg synes, det er en helt fantastisk måde at holde møde på. Politik kan jo godt være lidt tørt. Jeg tænkte også, at fra klokken 13-17 med debat var lang tid, men med de her afbræk ind i mellem, gør det ikke noget. De måtte måske godt endnu mere lave en parodi, af personerne og det, de siger i debatterne, men det er meget underholdende og forfriskende indslag, de kommer med.


Impro-teatergruppen UHA gav den gas mellem debatterne til valgmøde lørdag eftermiddag på Svendborg Gymnasium. Foto: Katrine Becher Damkjær

Impro-teatergruppen UHA gav den gas mellem debatterne til valgmøde lørdag eftermiddag på Svendborg Gymnasium. Foto: Katrine Becher Damkjær

Skøre impro-sketch mellem seriøse debatter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce