Tv-baronesse Caroline Iuel-Brockdorffs eks-mand har tilbudt hende omkring fire milliarder kroner i skilsmissegodtgørelse.
Så skulle der være råd til yderligere renovering af Valdemars Slot: I en opsigtsvækkende aftale får tv-baronessen Caroline Iuel-Brockdorff ifølge den britiske avis Daily Express over 400 millioner britiske pund - det vil sige i omegnen af fire milliarder kroner - i skilsmissegodtgørelse af sin kommende eks-mand, milliardæren Rory Fleming.

Ifølge avisen har Rory Fleming selv tilbudt sin kommende eks-kone pengene for at få sagen hurtigt afsluttet.

- Rorys indstilling er, at hun er velkommen til at få pengene. Han ønsker ikke nogen langtrukken sag i retten. Men hvad der gør det endnu mere utroligt er, at det er ikke, fordi han har gjort noget forkert, som han nu skal bøde for. Caroline har simpelthen fortalt ham, at hun kedede sig (i deres forhold, red.) og ville prøve noget andet, fortæller en af Rory Flemings venner til avisen.

Med de cirka fire milliarder kroner på kontoen ryger Caroline Fleming direkte ind på en 21. plads på listen over Danmarks rigeste.

De over 400 millioner pund er, om ikke ligefrem et dyk i lommen, dog heller ikke noget, der vil ruinere tv-baronessens eks-mand. Hans familie ejer banken Fleming Family & Partners, og deres samlede formue vurderes til at ligge på lidt over en milliard pund, knap 10 milliarder kroner.

At der er tale om et meget generøst tilbud fra Rory Fleming, illustreres af, at Paul McCartney slap med at betale 230 millioner kroner, da han tidligere på året var i retten for at få afgjort, hvor meget han skulle betale til sin eks-hustru, Heather Mills.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Caroline Fleming låner 4,5 millioner

Caroline Fleming låner 4,5 millioner

Naboer trætte af skrig fra baronessens slot

Naboer trætte af skrig fra baronessens slot

Baronessen tilbage på tv

Baronessen tilbage på tv