Skal du have fat i kommunen? Få overblik over de nye adresser her

Svendborg Kommunes medarbejdere flytter rundt den næste tid, hvorfor borgerne snart skal opsøge kommunen på nye adresser. Arkivfoto

Skal du have fat i kommunen? Få overblik over de nye adresser her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En række afdelinger i Svendborg Kommune får den kommende tid nye adresser. Og det er ikke uvæsentligt, hvis du skal have fat i dem med en byggesag. Så skal du nemlig til Vester Skerninge. Handler det om erhverv, skal du til Frederiksø. Få hele overblikket her.

Svendborg: I den kommende tid bliver der flyttet rundt på de kommunale skriveborde. Nogle medarbejdere skal til Vester Skerninge. Andre skal til Frederiksø.

Og det betyder selvsagt, at skal du have fat i kommunen - måske med en byggesag eller fordi, du driver erhverv i byen - så skal du også køre et andet sted hen.

Men fortvivl ej, for i det følgende får du overblikket over kommunens nye adresser.

Til Vester Skerninge

Flytningerne skyldes, at politikerne har besluttet at spare penge ved at klemme flere medarbejdere sammen på mindre plads. Dermed kan kommunen nemlig afhænde nogle af sine bygninger og ad den vej spare penge.

De første flytninger sker i uge 43 og uge 44, hvor medarbejderne fra afdelingerne Byggesag, BBR, Industrimiljø og Vej skifter adresse fra rådhuset på Ramsherred 5 til Svendborgvej 135 i Vester Skerninge.

Medarbejderne har første arbejdsdag på deres nye kontorer torsdag den 1. november. Så for borgerne i Svendborg Kommune betyder det, at henvendelser om BBR-oplysninger på deres ejendomme, byggesager med tilladelser og godkendelser samt borgere og håndværkere, der har brug for parkeringstilladelser, skal køre til Vester Skerninge fra den 1. november.

Indtager Frederiksø

Mere centralt i kommunen skal medarbejderne fra afdelingerne Plan og Erhverv samt Vækst og Bosætning bo. De flytter nemlig ind på 1. og 2. sal på Frederiksø 4 i løbet af efterårsferien, hvorfor man fra den 17. oktober altså skal vænne sig til at opsøge dem dér, hvis man eksempelvis har spørgsmål angående lokalplaner, havneudvikling eller erhvervsrelaterede spørgsmål.

Og flytterodet stopper ikke der.

I uge 43 flytter medarbejderne i kultur- og fritidsforvaltningen fra rådhuset til nye lokaler i Svendborg Idrætscenter på Ryttervej, og til december flytter borgerservice til biblioteket på Svinget 1, mens jobcentret efter nytår flytter ind i de lokaler, der i dag huser borgerservice.

Skal du have fat i kommunen? Få overblik over de nye adresser her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce