En 42-årig mand kom søndag op at skændes med en bilist, som tog de grove metoder i brug og tømte en peberspray i ansigtet på den 42-årige.

Tåsinge: Først var han lige ved at blive kørt ned, og så fik han indholdet af en peberspray lige i ansigtet.

Det var med andre ord en ganske grim oplevelse, en 42-årig mand fra Tåsinge fik med på vejen søndag aften i Troense.

- Klokken 18.35 er han ude at lufte sin hund og går i venstre side af Strandgade, da han er meget tæt på at blive ramt af en hvid BMW, fortæller Steen Foged, der er kriminalassistent ved politiet i Svendborg.

- I frustration kaster han sit cigaretskod efter bilen, og det får føreren til at stige ud og sige: "Hvad kastede du?" og "Jeg ved, hvem du er", siger Steen Foged.

Og føreren af BMW'en nøjedes ikke med det.

- Inden han løber tilbage til sin bil, tømmer han en peberspray i ansigtet på den 42-årige, siger kriminalassistenten, der også oplyser, at det er en ganske alvorlig sag - også fordi det faktisk er en overtrædelse af våbenloven overhovedet at være i besiddelse af en peberspray.

Helt på bar bund i sagen er politiet ikke.

De første cifre i den hvide BMW's registreringsnummer er formentlig GG 49, og føreren er beskrevet som 50-55 år, dansk, fedladen og med kort hår og et mindre fuldskæg. Og så var han iført mørkt, lettere slidt arbejdstøj.

- Den mand vil vi meget gerne tale med, så hvis nogen har set episoden eller kan genkende ham ud fra det beskrevne, hører vi meget gerne om det, siger Steen Foged.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.

Mere om emnet

Se alle
1
Peberspray skal skabe tryghed

Peberspray skal skabe tryghed

1
Råd advarer mod peberspray: Kan blive vendt mod dig selv

Råd advarer mod peberspray: Kan blive vendt mod dig selv

Regeringen vil give dig lov til at have en peberspray

Regeringen vil give dig lov til at have en peberspray