Bagerafdelingen i Kvickly City i Gerritsgade i Svendborg er midlertidigt lukket efter mistanke om skadedyr i ejendommen.

De, der plejer at runde bageren i Kvickly inde i Svendborg for at købe morgenbrød, gik forgæves torsdag morgen. Bageren var nemlig - helt uvant - lukket.

Det er skadedyr i ejendommen, som lukker bageren, forklarer varehuschef i Kvickly City Søren Friis:

- Vores bager har lukket i dag på grund af mistanke om skadedyr i ejendommen, fortæller Søren Friis, der dog hverken kan sige noget om, hvilke skadedyr man mistænker er på spil, eller hvordan mistanken er opstået.

Han kan imidlertid fortælle, at man har orienteret det til Fødevarestyrelsen, som var på besøg så sent som for to dage siden og gav bagerafdelingen en elite-smiley. Derudover er skadedyrsbekæmpelsesfirmaet Anticimex i gang med at kigge på problemet.

Første gang i 30 år

Varehuschefen fastslår, at folk, der har rundet bageren de seneste par dage, ikke skal være bekymrede for, at der er noget i vejen med de varer, de har købt.

- Nej, det er der ikke, siger Søren Friis, der ikke ved, hvornår bageren åbner igen.

- Det er svært at svare på. Nu har vi lukket for bageriudsalget i dag (torsdag, red.). Og det er kun bageren og ikke hele Kvickly. Og så arbejder alle instanser på højtryk for at vi kan få åbnet igen. Men vi åbner ikke uden, der er 100 procent grønt lys fra Fødevarestyrelsen, og at vi er sikrede mod det, vi skal være, siger varehuschefen.

- Er det første gang, I oplever problemet deroppe?

- Altså, vores bagermester har været i ejendommen i over 30 år, og det er første gang nogensinde, at der er problemer i hans bageri, lyder det fra Søren Friis.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.

Mere om emnet

Se alle
Rotter standser påskehandel i brugs

Rotter standser påskehandel i brugs

1
Svendborg: Rottelort holder stadig brugs lukket

Svendborg: Rottelort holder stadig brugs lukket

3
Rotter lukker sydfynsk butik

Rotter lukker sydfynsk butik