Skårup: Brandfolk fra Beredskab Fyn var søndag morgen en tur i Skårup, fordi der var slået alarm fra en ejendom på Nyborgvej.

Og med god grund.

- Der viste sig at være tale om en tilbagebrand i et træpillefyr, siger indsatsleder Brian Christensen og forklarer, at en tilbagebrand er, når ilden vandrer fra kedlen og ind i det kammer, som indeholder træpiller.

Det lykkedes brandfolkene at få has på branden, og de havde også held til at forhindre, at de øvrige lejligheder i ejendommen fik røgskader. Det var en beboer i ejendommen, der slog alarm klokken 8.32, oplyser Brian Christensen. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.