Vestergade-værtshuset De tre Musketerer lukker og slukker som følge af skrantende økonomi.

Svendborg: Værtshuset De tre Musketerer, som ligger i Vestergade, lukker og slukker.

Det blev offentliggjort søndag på De Tre Musketerers facebookside, og lukningen kommer, som konsekvens af at økonomien ikke længere kan følge med.

"En meget trist dag er kommet, økonomien kan ikke længere være med. Derfor har vi sidste åbningsdag i morgen kl 11-18, og derefter lukker de tre musketerer," lød den ærgerlige besked søndag på værtshusets facebookside, der har flere end 1000 følgere.

Således bliver mandag sidste dag med døren åben på værtshuset og dermed sidste mulighed for at skåle over et slag billard på De Tre Musketerer.

Ifølge ejeren på 5. år af det 41 år gamle værtshus (mere end 80 år under andre navne, red.), Pernille Schlüter, er mandag derfor en særdeles trist dag set fra bardiskens side, og stemningen på De Tre Musketerer er derefter.

- Det er jo mange folk, man har opbygget nogle relationer til gennem flere år, som vi skal sige farvel til, siger Pernille Schlüter og oplyser, at man officielt begærer De tre Musketerer for konkurs tirsdag i skifteretten.

- Det er meget mærkeligt, og jeg er rigtig ked af det, for det har jo været en kæmpe del af mit liv. Jeg kommer helt bestemt til at savne folkene hernede, siger Pernille Schlüter og konstaterer modvilligt:

- Men når der ikke er flere penge, er der ikke flere penge.

Nyheden om, at De tre Musketerer lukker, er blevet delt mere end 100 gange på facebook, og opslaget på De Tre Musketerers side har affødt omtrent lige så mange kommentarer.

Sidder du inde med en anekdote, en oplevelse eller en historie fra De tre Musketerer, der tåler dagens lys? Så skriv den gerne i kommentarfeltet under artiklen, så udvælger vi nogle af de bedste historier til morgendagens avis.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
2
Mor har købt konkursbo: De tre Musketerer er tilbage i kampen

Mor har købt konkursbo: De tre Musketerer er tilbage i kampen

Legendarisk værtshus genåbner: Redningsmand meldte sig en halv time før konkurs

Legendarisk værtshus genåbner: Redningsmand meldte sig en halv time før konkurs

2
De Tre Musketerer i Skifteretten tirsdag: "Vi kører videre lige meget hvad"

De Tre Musketerer i Skifteretten tirsdag: "Vi kører videre lige meget hvad"