Årets bridgefestival er godt i gang. Oplev i 360 graders videoer herunder nogle af de forventede 2800 deltagere på nærmeste hold.

Svendborg: Der bliver tysset flere gange. Alligevel er der en summen i baggrunden. Men ved de grønne spilleborde er stilheden larmende. Og koncentrationen enorm.

Årets bridgefestival i Svendborg er i fuld gang. Det er en sportsgren, hvor der bliver studeret mere kort, end der bliver talt. Faktisk bliver der nærmest ikke sagt et ord under de forskellige spil.

Der er kun plads til et par enkelte kække og sagte bemærkninger i de små indlagte pauser, når der skal rokeres til næste bord. Intet er overladt til tilfældighederne. Heller ikke, hvad der skal placeres på bordene. Alligevel fik Fyns Amts Avis Avis under skarp instruktion af overdommeren lov til at filme midt fra bordene.

Oplev i 360 graders videoerne, hvordan det er at være midt i et kortspil, hvor det gælder om at holde hovedet koldt og ikke mindst stemmebåndet i ro.

OBS: Hvis ser artiklen med mobilen, så følg youtubelinksene her for at se videoerne i 360 grader:

https://www.youtube.com/watch?v=4FGJVkZVXDQ[/color]

https://www.youtube.com/watch?v=bzEp7N7lw30[/color]

https://www.youtube.com/watch?v=NNwZjl4r-TE[/color]

Husk at bevæge din telefon eller hovedet, hvis du bruger google-cardboard eller andre VR-briller. Og hvis du sidder ved en pc, kan du kigge dig rundt omkring med piletasterne i venstre hjørne.

  • Byline

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.

Mere om emnet

Se alle
Flere unge spiller bridge: Antallet af juniorer i danske bridgeklubber er fordoblet

Flere unge spiller bridge: Antallet af juniorer i danske bridgeklubber er fordoblet

Preben lærte bridge som 10-årig: Jeg har aldrig fortrudt det

Preben lærte bridge som 10-årig: Jeg har aldrig fortrudt det

Arrangør på bridgefestival: Medlemstal stiger hvert år

Arrangør på bridgefestival: Medlemstal stiger hvert år