Showband spiller weekenden ind


Showband spiller weekenden ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Launy Lindahl, "Børsen" har fået Copenhagen Showband til at at blæse lørdagstorv og Svendborg et middags-stykke i dag med koncert i Gerritsgade

SVENDBORG: Sydfyn- boer og turister kan i dag tage på weekend for fuld musik. Det er restauratør Launy Lindahl, der har fået det 28 mands showband, Copen-hagen Showband til byen. Det unge band består af 26 musikere og to dansere. De starter ved middagstid på Torvet og vil gå gennem byen. Overfor "Børsen" i Gerritsgade holdes koncerten.

Copenhagen Showband har siden starten i 2005 holdt spillet i centre og koncertsale landet over. Det har spillet ved byfest, festivaler, og man har kunne høre showbandet på radioen og set det i DR's "Showtime". Det vil være en musikbegivenhed, som kan høres, når Copenhagen Showband fra Torvet går street parade gennem gå- gaden til "Børsen". Man kan høre numre som "New York NewYork", "This Love", "Blame it on the Boogie", "In the Mood" m.fl.

Medlemmerne i Copen-hagen Showband er udvalgt ved hård audition, og man er meget udadvendt. Spiller ikke bare for musikkens skyld, men sandelig for publikums underholdning. Bandets motto er: Se musikken!

Copenhagen Showband har fundet et unikt dansk koncept med inspiration fra showbands i USA og Europa.

Torvet, Svendborg. kl. 12.00

Showband spiller weekenden ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce