Politiet undersøger sammenhæng mellem indbrud i det sydfynske

Troense: Indbrudstyve har i weekenden hærget Svendborg- og Troense-området. Fire fladskærme, et svejseværk og noget så filmisk som et gammelt pengeskab var blandt tyvekosterne.

Pengeskabet skiftede uretmæssigt hænder på et tidspunkt i løbet af natten til lørdag. Tyvene havde brudt et vindue til et kontor på Eghavevej i Troense op og var altså stukket af med pengeskabet, som kun indeholdt få kontanter.

Det var dog ikke det eneste indbrud i Troense den nat. På Troensevej blev der fra en forretning stjålet en pengekasse med mønter, der dog kun indeholdt cirka 100 kroner.

Værre gik det i et fritidshus på Pilekrogen. Gennem en opbrudt terrassedør var tyvene sluppet ud med fire fladskærmsfjernsyn.

Politiet i Svendborg undersøger nu, om indbruddene kan være begået af de samme gerningsmænd. Eftersom de er begået tæt på hinanden og i det samme tidsrum, er det en fair antagelse, lyder det fra politikommissær Leon Sørensen.

Efterlyser vidner

Svendborg gik heller ikke fri af weekendens bølge af indbrud.

Fra et lager på Odensevej i Svendborg blev der et sted mellem fredag aften og søndag morgen stjålet et svejseværk af mærket Micro. Den anslåede værdi af apparatet er 4000 kroner.

Som nævnt i gårsdagens avis var den også gal på Sætting Strandvej natten til søndag, hvor der klokken 01.15 blev brudt ind i en villa. Her leder politiet stadig efter vidner, der har set en hvid Porsche Cayenne køre fra stedet omkring gerningstidpunktet.

  • Af: