Svendborg: Svendborg Senior Idræt har åbnet sæsonen med basketball og badminton som nye tilbud på programmet, og nu lancerer foreningen også et tilbud om pilates. Træningsformen giver en mere smidig krop, mere styrke og bedre balance, og træningen foregå både liggende, stående og siddende på måtter med få redskaber. Det fortæller pilates-instruktør, Matilde Dresler.

- Pilatestræningen giver en større bevægelsesfrihed og en styrke, så man for eksempel kan løfte sit barnebarn uden at få ondt i ryggen, forklarer hun i en pressemeddelelse.

Træningen foregår i baghuset til Ramsherred 1A, og første træning er tirsdag den 21. februar klokken 10.30, hvor det er muligt at komme til en prøvetime. Træningen foregår over 10 gange og koster 1250 kroner at være med. (gru)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.