Seniorer diskuterer danskhed

Svendborg Seniorakademi har tradition for at holde højskole. Her er det fra en tidligere lejlighed. Arkivfoto: Michael Bager

Seniorer diskuterer danskhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg: Svendborg Seniorakademi har lige startet sin vintersæson, og der sættes blandt meget andet fokus på, hvad det vil sige at være dansk, sådan som det kommer til udtryk i kunst, litteratur og sang. "Er der forskel på patriotisme og nationalisme", spørges der blandt andet, og til at svare har man inviteret til seniorhøjskole den 3. og 4. november med et par kompetente foredragsholdere.

Den ene er historiker, forfatter og tidligere lektor ved Roskilde Universitet Henrik Jensen, som i sin seneste bog, "Derfra vores verden går" netop diskuterer forholdet mellem patriotisme og nationalisme. Den anden er lektor Jens Rolighed, VUC Svendborg, der fortæller om det danske i kunsten. Dertil kommer to en tredje og en fjerde, nemlig Seniorakademiets egne medlemmer Leif Damkier og Mette Marslund, der prøver at gøre deltagerne klogere på den danske sang og det danske i litteraturen.

Det koster 250 kr. for medlemmer af Seniorakademiet og 450 kr. for andre. Prisen er inklusiv frokost og kaffebord begge dage. Tilmelding senest den 25. oktober på www.seniorakademiet.dk. (gedde)

Seniorer diskuterer danskhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce