Svendborg: Svendborg Sejlklub har fået et mindre skud for boven i weekenden.

I perioden fra lørdag klokken 14.30 til søndag klokken 16.30 har ukendte nemlig været på besøg i klubbens hjemsted, Rantzausminde Lystbådehavn i det vestlige Svendborg, og her har de stjålet en bådmotor, som var monteret på en jolle.

Der er tale om en Tohatsu-motor af typen med 3,5 hestekræfter, og den skulle være nem at genkende, eftersom den er spraymalet gul og grøn på både motorhus og ben. Den stjålne motor har en værdi af 7250 kroner, oplyser Anders Lundegaard, der er politikommissær ved ordensmagten i Svendborg. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.