Se kortet: Fem indbrud i Svendborg-området

Et koben er tilsyneladende det mest populære værktøj blandt tyveknægte i Svendborg. Arkivfoto: Scanpix Denmark/Kristian Brasen

Se kortet: Fem indbrud i Svendborg-området

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både Svendborg og Vindeby var udsat for indbrud i den forgangne uge.

Vindeby/Svendborg: Fem husejere i Svendborg-området havde i den forgangne uge besøg af den slags, som de helt sikkert helst havde været foruden.

Der var nemlig indbrud i alle fem hjem, oplyser i Fyns Politi i sin døgnrapport.

Her kan man læse, at der i den østlige del af Svendborg var indbrud både i Knastvænget og Stængelvænget. I Knastvænget blev et vindue til et soveværelse brudt op med et koben på et tidspunkt mellem onsdag morgen og fredag aften, men trods en tur rundt i hele huset fandt tyven tilsyneladende intet af interesse, for der synes ikke at være stjålet noget. Det blev der til gengæld i Stængelvænget, og her var det også et soveværelsesvindue, som blev brugt til at få adgang til boligen. Her fandt tyven smykker og en Iphone 5, og ifølge døgnrapporten er det sket i tidsrummet fra torsdag morgen til søndag eftermiddag.

Her var der indbrud

Smykker og computer stjålet

Lille Eng i den modsatte ende af Svendborg var også gerningssted på et tidspunkt mellem onsdag og fredag, og her gik det ud over en havedør, da tyven skulle ind. Smykker og kontanter blev stjålet.

På Strandvej i den centrale del af byen var det også havedøren, som led skade. Her mellem fredag og søndag eftermiddag, og indenfor blev alt fra kælder til første sal rodet igennem, inden sølvtøj og ure blev til tyvekoster.

Endelig var den også gal i Vindeby, hvor en tyv listede et kældervindue af på en bolig på Kystvej. Inden for mødte vedkommende en låst kælderdør, men den blev blot brudt op, hvorefter stuen og første sal blev rodet igennem. En bærbar computer blev stjålet. Det skete på et tidspunkt mellem onsdag eftermiddag og søndag formiddag.

Se kortet: Fem indbrud i Svendborg-området

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce