Se billederne: Masser at smage på til Nordens største fødevaremarked

Nordisk Ostefestival præsenterede i år 77 forskellige oste fra hele Norden. Foto: Katrine Becher Damkjær

Se billederne: Masser at smage på til Nordens største fødevaremarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulinarisk Sydfyn afholder for 18. gang Nordens største fødevaremarked i Svendborg. Markedet er vokset fra 10 til 126 udstillere på de 18år, og blandt de 126 udstillere finder man noget for enhver smag. Frilandsgris og feltrationer fra hjemmeværnet er blot nogle af de ting, du kan smage i weekenden, hvis du ikke er mere til sydfynsk gin, thurinsk bock, jyske urter eller stegte græshopper.

Naturama serverede stegte græshopper i deres telt i Krøyers Have. Tre-årige Felix Joensen var først lidt skeptisk, men nummer to og tre røg noget nemmere ned. Foto: Katrine Becher Damkjær
Naturama serverede stegte græshopper i deres telt i Krøyers Have. Tre-årige Felix Joensen var først lidt skeptisk, men nummer to og tre røg noget nemmere ned. Foto: Katrine Becher Damkjær
Mosgaard fra Oure serverede blandt andet deres sydfynske gin og whisky for et nysgerrigt publikum i teltet på Torvet. Foto: Katrine Becher Damkjær
Mosgaard fra Oure serverede blandt andet deres sydfynske gin og whisky for et nysgerrigt publikum i teltet på Torvet. Foto: Katrine Becher Damkjær
Overalt på Centrumpladsen og Torvet blev der spist, smagt og snacket. Foto: Katrine Becher Damkjær
Overalt på Centrumpladsen og Torvet blev der spist, smagt og snacket. Foto: Katrine Becher Damkjær
Hjemmeværnskompagni Svendborg delte feltrationer ud i Krøyers Have. Daniel Hornbæk Andersen og Cecilie Thodberg Andersen kunne garantere, at frysetørret pasta med oksekød og grøntsager faktisk er ret lækkert, når det først er tilberedt. Foto: Katrine Becher Damkjær
Hjemmeværnskompagni Svendborg delte feltrationer ud i Krøyers Have. Daniel Hornbæk Andersen og Cecilie Thodberg Andersen kunne garantere, at frysetørret pasta med oksekød og grøntsager faktisk er ret lækkert, når det først er tilberedt. Foto: Katrine Becher Damkjær
Karl Henriksen på 10 år er hoppet på Smoothie-cyklen for at få blendet smoothien, der skal serveres med pariserfisk. Karl og hans far Morten Henriksen var på kokkeskole i Fars Fynske Fiskeskole. Foto: Katrine Becher Damkjær
Karl Henriksen på 10 år er hoppet på Smoothie-cyklen for at få blendet smoothien, der skal serveres med pariserfisk. Karl og hans far Morten Henriksen var på kokkeskole i Fars Fynske Fiskeskole. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. På Centrumpladsen var der mulighed for at nyde lækkerier fra Restaurant Krinsen på Hotel  Svendborg. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. På Centrumpladsen var der mulighed for at nyde lækkerier fra Restaurant Krinsen på Hotel Svendborg. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. Fyns Amts Avis besøgte Ø-bryg på Thurø i slutningen af marts, da brygmester Erik Nielsen netop havde kastet sig over en Svendborg Bock. Til fødevaremarkedet lørdag kunne han servere de første flasker. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. Fyns Amts Avis besøgte Ø-bryg på Thurø i slutningen af marts, da brygmester Erik Nielsen netop havde kastet sig over en Svendborg Bock. Til fødevaremarkedet lørdag kunne han servere de første flasker. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. Whisky, gin, rom, hvidvin, rødvin og øl i lange baner kunne nydes i teltene på Torvet. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. Whisky, gin, rom, hvidvin, rødvin og øl i lange baner kunne nydes i teltene på Torvet. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. Asbjørn Haals Dich og Kristoffer Bonnerup Pedersen fra Restaurant Krinsen på Svendborg Hotel havde rygende travlt med at lave sommerplatter med sydfynske fristelser. Fiskedeller med hjemmerørt remoulade, oste fra Gundestrup, Svendborg-skinke og kylling fra Allégården var nogle af de madvarer, der havde fundet vej til platten. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. Asbjørn Haals Dich og Kristoffer Bonnerup Pedersen fra Restaurant Krinsen på Svendborg Hotel havde rygende travlt med at lave sommerplatter med sydfynske fristelser. Fiskedeller med hjemmerørt remoulade, oste fra Gundestrup, Svendborg-skinke og kylling fra Allégården var nogle af de madvarer, der havde fundet vej til platten. Foto: Katrine Becher Damkjær

        Nordens største fødevaremarked. Krydderurtehaven fra Gredstedbro solgte deres krydderurter i Krøyers Have. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. Krydderurtehaven fra Gredstedbro solgte deres krydderurter i Krøyers Have. Foto: Katrine Becher Damkjær

        Nordens største fødevaremarked. - Jeg har aldrig prøvet at lave det før, men jeg har prøvet at smage det, sagde otte-årige Maja Nielsen, der var i gang med at kreere hjemmelavet pålægschokolade. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. - Jeg har aldrig prøvet at lave det før, men jeg har prøvet at smage det, sagde otte-årige Maja Nielsen, der var i gang med at kreere hjemmelavet pålægschokolade. Foto: Katrine Becher Damkjær

        Nordens største fødevaremarked. Brødkompagniet langede hjemmebagte brød over disken. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. Brødkompagniet langede hjemmebagte brød over disken. Foto: Katrine Becher Damkjær

        Nordens største fødevaremarked. Mosgaard fra Oure serverede blandt andet deres sydfynske gin og whisky for et nysgerrigt publikum i teltet på Torvet. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. Mosgaard fra Oure serverede blandt andet deres sydfynske gin og whisky for et nysgerrigt publikum i teltet på Torvet. Foto: Katrine Becher Damkjær

        Nordens største fødevaremarked. Nordisk Ostefestival præsenterede i år 77 forskellige oste fra hele Norden. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. Nordisk Ostefestival præsenterede i år 77 forskellige oste fra hele Norden. Foto: Katrine Becher Damkjær

        Nordens største fødevaremarked. Nordisk Ostefestival præsenterede i år 77 forskellige oste fra hele Norden. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. Nordisk Ostefestival præsenterede i år 77 forskellige oste fra hele Norden. Foto: Katrine Becher Damkjær

        Nordens største fødevaremarked. Nordisk Ostefestival præsenterede i år 77 forskellige oste fra hele Norden. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. Nordisk Ostefestival præsenterede i år 77 forskellige oste fra hele Norden. Foto: Katrine Becher Damkjær

        Nordens største fødevaremarked. Fødevaremarkedet er vokset med årene og breder sig nu over Torvet, Rasmherred, Krøyers Have og Centrumpladsen, så det gælder om at danne sig et overblik i jagten på de kulinariske fristelser. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. Fødevaremarkedet er vokset med årene og breder sig nu over Torvet, Rasmherred, Krøyers Have og Centrumpladsen, så det gælder om at danne sig et overblik i jagten på de kulinariske fristelser. Foto: Katrine Becher Damkjær

        Nordens største fødevaremarked. Naturama serverede stegte græshopper i deres telt i Krøyers Have. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nordens største fødevaremarked. Naturama serverede stegte græshopper i deres telt i Krøyers Have. Foto: Katrine Becher Damkjær

Se billederne: Masser at smage på til Nordens største fødevaremarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce