Tyve brød i påsken ind i Tveds Boldklubs klubhus, ødelagde døre og vinduer og stjal slik og kontakter.

Tved: Normalt byder de gæsterne pænt indenfor i Tved Boldklubs atmosfærefyldte klubhus på Brændeskovvej, men de gæster, der var på besøg natten mellem lørdag og søndag, var ikke inviteret.

En eller flere indbrudstyve er kommet ind i klubhuset ved at smadre en rude til et omklædningsrum, og derudover er yderligere et vindue til taktikrummet brækket op. Indenfor er en dør til klubhusets kontor resolut sparket ind, og i alle rum er skabe og skuffer gennemrodet.

Udbyttet blev mellem 1500 og 2000 kroner, der lå som kontanter i kassen, samt fire-fem kasser slik fra kiosken.

- Normalt har vi ikke penge liggende i kassen, men vores gamle spillere mellem 50 og 80 år trænede søndag morgen, og da de går i kantinen efter træningen, fik vi ikke gjort kassen op, forklarer klubhusbestyrer Hanne Pedersen.

Også i Kirkeby Idrætsforening har en eller flere tyve i påsken været på spil ved klubhuset på Assensvej. Fire skure, der bruges til opbevaring af blandt andet fodboldudstyr, borde og stole, er blevet brudt op, men i følge en foreløbig opgørelse er der ikke stjålet noget.

Dette indbrud er begået i perioden fra fredag eftermiddag til søndag formiddag.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.

Mere om emnet

Se alle
14 indbrud på Fyn: Haller og klubhuse er hårdt ramt

14 indbrud på Fyn: Haller og klubhuse er hårdt ramt

Indbrud i endnu en idrætshal

Indbrud i endnu en idrætshal

Idrætsfolk igen ofre for indbrud

Idrætsfolk igen ofre for indbrud