Runner-vært bliver løbsarrangør

Løbet Christiansminde Cannonball er en realitet, lørdag 5. oktober går starten til første løb. Løbet er arrangeret af Torben Nielsen (billedet) i samarbejde med Dansk Halvmarathonklub. PR-foto

Runner-vært bliver løbsarrangør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torben Nielsen står bag Christiansminde Cannonball på 7 og 14 kilometer og halvmaraton. Første løb arrangeres i samarbejde med Dansk Halvmarathonklub.

Svendborg: Løbet Christiansminde Cannonball er en realitet. Lørdag 5. oktober kl. 10 går starten til første løb.

Løbet er arrangeret af Torben Nielsen, der en gang om ugen som "Runner" snører løbeskoene og ifører sig uniformen med "Bevæg dig for livet"-logoet i det løbefællesskab, de har.

Nu tager han skridtet videre og arrangerer et "rigtigt" løb. Første løb arrangeres i samarbejde med Dansk Halvmarathonklub, målet er at arrangere løb et par gange eller tre om året. Der vil være mulighed for at løbe 7 og 14 kilometer samt halvmaraton, når starten går fra Christiansminde. Ruten går fra Christiansminde ind over havnen og Frederiksø tilbage til stien ved det gamle banelegeme og ved Thurø-rundkørslen løbes retur ad stisystemet langs søerne. Der er tale om en syv kilometer rundstrækning, der skal løbes en, to eller tre gange. Ideen med strækningen er at vise en del af det historiske Svendborg og det, byens identitet. Selv om værftet for eksempel for længst er lukket, så står bygningerne stadig og minder om en svunden tid.

Løberen tager selv sin tid

Løbet afvikles efter det såkaldte cannonball-princip, der frasorterer det overflødige. Her er ingen fine målportaler og elektronisk tidtagning. Hver løber er selv ansvarlig for at tage og registrere sin tid. Dermed kan løbene afvikles uden unødige omkostninger, og der er fokus på samvær, hygge og motion frem for hurtighed og vindere. Der vil være mindre sponsorgaver og primært fokus på lodtrækningspræmier. Tilmelding på www.christiansmindecannonball.simplesite.com.

Runner-vært bliver løbsarrangør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce