Svendborg: Hvis man bruger politiets døgnrapporter som målestok, kom sydfynboerne generelt nogenlunde fredeligt gennem nytåret. Men sprængte postkasser har politiet dog fået 10-11 anmeldelser om. - Det er især gået ud over Svendborg by. Anmeldelserne strækker sig allerede fra onsdag og henover weekenden, siger Gert Petersen, lokalpolitiet i Svendborg.

Politiet har også fået en anmeldelse om hærværk, der er knapt så nytårspræget. Klokken kvart i to natten til søndag hørte et vidne et skænderi på Brogade, hvorefter en rude i en bagerbutik blev knust. Anmelderen nåede ikke at se gerningsmanden, siger Gert Petersen. (cady)

  • ROBERT WENGLER

    Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis' navne, feature og debatredaktion. Jeg har arbejdet i Fynske Medier siden 2005 på blandt andet webredaktionen og lokalredaktionerne i Faaborg-Midtfyn og Svendborg. Jeg har sideløbende arbejdet som lydbogsindlæser for A/V Forlaget og har indlæst cirka 200 titler primært indenfor skønlitteratur. Privat bor jeg i Ryslinge sammen med min mand og vores tre børn.